Olav Mol

Het enige wat je hoeft te doen om niets te missen van Olav Mol en Jack Plooij is op Luister Live te drukken of de Grand Prix Radio-app te downloaden voor je smartphone. Olav Mol blijft in ieder geval volgend jaar als commentator bij Formule 1-races te horen.


Olav Mol On Twitter Mol Company Branding Leadership

Olav Mol Bloemendaal 20 januari 1962 is een Nederlands commentator en presentator van de Formule 1Mol was voor zijn Formule 1-avontuur dj maar verzorgt ondertussen al sinds 1991 zo goed als onafgebroken het Formule 1-commentaar.

. In vier van de laatste vijf edities van de Grand Prix van Amerika wist de. Goedemiddag dames en heren jongens en meisjes het is zondag 5 dec 2021 buiten is het. And as for the whole of the Netherlands that news also came as a surprise to Mol and Ziggos pit reporter Jack Plooij.

Ik heb zeer veel respect voor Olav Mol die een belangrijk aandeel in de Formule 1 in Nederland heeft gehad aldus Nørrelund. Olav Mol liet weten aan Grand Prix Radio dat hij vindt dat Giovinazzi een kans verdient en dat heeft mede te maken met de nieuwe reglementen die volgend jaar ingaan. Dit betekent dat de races van Max Verstappen tot 2024 exclusief op.

1 day agoHet nieuws dat Olav Mol na dertig jaar van de buis verdwijnt als commentator van de Formule 1 kwam bij velen én hemzelf als donderslag bij heldere hemel. Het duo boekte de Schouwburg vrijwel helemaal vol met hun speciale Formule 1 show boordevol grappige en interessante anekdotes over huidige en. 1 day agoOlav Mol is al 30 jaar de stem van de Formule 1 in Nederland maar daar komt nu een einde aan.

Will it be decided next weekendNo absolutely not. Dat is bekendgemaakt door mediabedrijf NENT dat de Formule 1-rechten in handen krijgt in. Olav Mol zal volgend jaar sowieso F1 commentaar geven.

Streamingdienst Viaplay heeft woensdag onthuld dat het in. En wij mochten er bij zijn. De nieuwe uitzender van de Formule 1 in Nederland slaat een nieuwe weg in en stapt daarbij af van het commentaar van Olav Mol die al sinds jaar en dag de Nederlandse stem is van de sport.

2 days agoOlav Mol is Formule 1. Olav Mol heeft voorafgaand aan de kwalificatie meer informatie gedeeld over de problemen van de Mercedes-motor. 2 days agoOlav Mol de man die al dertig jaar de stem van Formule 1 is verdwijnt als vaste commentator.

2 days agoOlav Mol net geland in Saoedi-Arabië voor de komende cruciale Grand Prix zegt dat het nieuws voor hem ook als donderslag bij heldere hemel komt. Zoals Jan van Veen Candlelight. Mercedes heeft er een tijdje over gedaan om het probleem te identificeren maar Mol weet dat het vermoedelijk te maken heeft met de pneumatische kleppen.

Logischerwijs zorgt de aankondiging voor de nodige reacties onder de kijkers. Formule 1-commentator Olav Mol leeft momenteel nog altijd in onzekerheid met betrekking tot zijn werkplek voor 2022. Het bekende commentator duo Olav Mol en Jack Plooij waren dinsdag 23 november gewoon in Amstelveen te vinden.

Rechtenhouder Nordic Entertainment Group NENT kiest voor nieuwe namen. This also comes as a bolt. Ook als NENT niet op de deur klopt gaat de commentator door op de radio.

Of Ziggo Sport. Nordic Entertainment Group NENT heeft aangekondigd dat het geen gebruik zal maken van commentator Olav Mol bij. De tv-rechten van Formule 1 verhuizen volgend jaar van Ziggo Sport naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group NENT.

Ditmaal geen warme oorden als Qatar of Sao Paulo. Olav Mol wordt na dertig jaar vervangen als vaste commentator van de Nederlandse Formule 1-uitzendingen. De Nordic Entertainment Group NENT kocht eerder dit jaar de rechten voor de Formule 1.

Hij staat bekend om zijn energieke stijl van verslaggeving. 1 day agoOlav Mol blijft verslag doen maar dan voor radiozender Grand Prix Radio. Hij heeft namelijk nog niets vernomen van de rechtenhouder van de Formule 1 komend jaar NENT.

Every day in the run-up to the race in Saudi Arabia we ask an expert about his expectations. Dutch commentator Olav Mol feels that with their strong Friday pace in Austin Mercedes ultimately gave Max Verstappen a better car. 2 days agoViaplay deed woensdagavond een verrassende onthulling.

Met Grand Prix Radio is Olav Mol gewoon binnen handbereik want zijn commentaar bij de races en kwalificaties van de Formule 1 hoor je bij ons elke wedstrijd live. In het tv-programma Jinek op RTL 4 zegt Mol dat hij hierover niet bezorgd is. Viaplay heeft sinds 1 november de eerste Nederlandse medewerker in dienst genomen.

Today the voice of Formula 1. 1 day agoBy Arjan SchoutenJust got off the plane in Saudi Arabia Olav Mol heard the news from NENT about the new commentators Nelson Valkenburg and Melroy Heemskerk. 2 days agoMol verzorgt momenteel het commentaar op Ziggo Sport.

Eerder deze week was Olav Mol te gast bij het praatprogramma Jinek waar hij onder andere over het bloedstollende titelgevecht tussen Lewis. Onduidelijk is alleen bij welk medium dit het geval is. 2 days agoMenig autosportliefhebber kreeg woensdagavond een daverende verrassing te verwerken.

2 days agoMax Verstappen can become Formula 1 world champion next Sunday. Valtteri Bottas heeft inmiddels zijn zesde verbrandingsmotor gestoken en dat is niet uit luxe. Olav Mol al decennia dé stem en hét uithangbord van Formule 1 in.

Ik denk dat als je met nieuwe reglementen komt dat je een coureur moet hebben die weet hoe het werkt bij het team. Unless someone drops out of course but I dont expect that. De pole position in Amerika moet naar links Uitgegeven door Bart 28 oktober 2021 1920 Print artikel.

Olav Mol is niet langer kandidaat om ook vanaf 2022 het commentaar bij de Formule 1-wedstrijden te verzorgen. Hij is geïrriteerd dat hij het nieuws via de media moest vernemen. Olav Mol 59 is niet langer in de race om ook vanaf 2022 het commentaar bij de Formule 1-wedstrijden te verzorgen.

Olav Mol is nog niet door Viaplay benaderd om de komende jaren het commentaar bij Formule 1 te blijven leveren.


Pin Op By Stickerland


Olav Mol On Twitter Honda Formule 1 Barcelona


Olav Mol 20 01 1962 Mol


Pin Op Products


Olav Mol On Twitter Hard Hat


Olav Mol Draait Al Jaren Mee In De Formule 1 Als Commentator Formule 1


Olav Mol Bloemendaal 20 Januari 1962 Is Een Nederlands Commentator En Presentator Van De Formule 1 Mol Was Voor Zijn Formule 1 Avo Dj Nederlanders Avontuur


Commentaar Van Olav Mol Bij Laatste Ronde Van Max Verstappen In Barcelona Mei 2016 Commentaar


Podium Race Winner Lewis Hamilton Mercedes Amg F1 Second Place Max Verstappen Red Bull Racing Third Place Dan Lewis Hamilton Mercedes Amg Daniel Ricciardo


Olav Mol On Twitter Aston Martin Sports Car Formula 1


Pin By Arne Tetaert On Audi Audi Audi Rs6 Audi A6


Olav Mol On Twitter Mol Twitter Company Branding


Busy Times At The Hornbach Max Verstappen Competition Semi Finals In Geleen With Max Verstappen As Special Guest And Olav Mol For Live Coverage F1 Hornba


Olav Mol On Twitter Formula One Aston Martin Aston


Max Wordt Geinterviewd Door Olav Mol Een Gepassioneerde En Nederlandse F1 Presentator Nederland


Olav Mol On Twitter


Olav Mol Dit Is Olav Mol Olav Mol Is Geboren Op 20 Januari 1962 In Bloemendaal Olav Mol Is Een Nederlands Commentator En Presentator Van De Formule 1 Podcast


Max En Olav Mol


Olav Mol On Twitter Racing Suit Max Verstappen Daniel Ricciardo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel